Profil Google+

Opinie naszych Klientów

Klarka

1

  + Zaplusuj

03-09-2015 >> Chwilówka opinie

Powiem tylko... Dziękuję! :****

Marek

0

  + Zaplusuj

08-09-2015 >> Chwilówka opinie

No, najlepsza oferta jaka udalo mi sie znalezc

Patryk

1

  + Zaplusuj

30/09/2015 11:46 >> Kredytum opinie

Współpraca z kredytum jest wspaniała

Patryk

0

  + Zaplusuj

01/10/2015 15:36 >> Kredytum opinie

No nie jest najgorzej

dominik z jawora

0

  + Zaplusuj

14/10/2015 02:58 >> Kredytum opinie

tak polecam współpracę z kredytum , jest prosta i przejrzysta . Na obecna chwile chyba nie ma tak dobrych brokerów jak kredytum

Kamil z Warszawy

0

  + Zaplusuj

16/10/2015 00:59 >> Kredytum opinie

taka współpraca to sie opłacą , jak współpraca tomtylkomznkredytum . Dobrynsystem i wniosku . Bardzo dorze rozbudowana pomoc rapidus choć wspaniałego . Jak zaczniesz to już na ńic nie będziesz chciał patrzyć innego niz kredytum. Polecam

Witold z Gdańska

0

  + Zaplusuj

22/10/2015 22:16 >> Kredytum.pl

Coś takiego powinno być finansowane z podatków, bardzo dobrze roziwazna ta platforma, szkoda że te inne systemy państwowe nie są tak dobrze zrobione. no cóż rządzą polską same oszołomy wiec zawze bedzie źle.

Dorian z Torunia

0

  + Zaplusuj

25/10/2015 00:59 >> Leasing

Polecam skożystanć z usług kredytum. Bardzo szybko mi załatwili leasing i to bez formalności i zasiwiqadczeń z zus i us. potrzebowałem nową ciężarówkę i mam nową i do tego z dodatkową naczepą .

Krzysztof

0

  + Zaplusuj

23/05/2016 22:24 >> Leasing opinie

Dlaczego spamujecie SMSami na numery, które komuś wykradliście?

Etty

0

  + Zaplusuj

20/06/2016 18:58 >> Kredytum opinie

I\'m so glad that the inretnet allows free info like this!

Krystallynn

0

  + Zaplusuj

21/06/2016 17:52 >> Leasing opinie

You saved me a lot of haslse just now. http://gmdlui.com [url=http://valvjs.com]valvjs[/url] [link=http://czgybgef.com]czgybgef[/link]

Delia

0

  + Zaplusuj

22/06/2016 21:08 >> Leasing opinie

Whoever edits and puehsilbs these articles really knows what they\'re doing.

Star

0

  + Zaplusuj

24/06/2016 23:39 >> Leasing opinie

Essays like this are so important to braeodning people\'s horizons. http://xdnkccorxtk.com [url=http://ghnxlrhb.com]ghnxlrhb[/url] [link=http://adazoxf.com]adazoxf[/link]

Klaudiaap

0

  + Zaplusuj

12/07/2016 12:31 >> Kredytum opinie

Moim zdaniem firma Kredytum jest godna polecenia. Można bez większego zastanowienia jej zaufać i cieszyć się uzyskaną pożyczką. Warto przyjrzeć się ofercie tej firmy. Polecam! :D

Małgorzata Krawczak

0

  + Zaplusuj

20/07/2016 00:19 >> Kredytum opinie

Solidna firma,dobra i fachowa obsługa,jasne zasady,szybko,sprawnie i bez zbednych formalnosci.Polecam.

salomea

0

  + Zaplusuj

24/07/2016 19:49 >> Kredytum opinie

Jak ma sie wlasna firmę, to wtedy leasing na samochod jest ok. Calkiem dobra oferta, ale kazdy musi przeanalizowac to pod wzgledem wlasnych potrzeb. Trzeba po prostu rozwazyc za i przeciw i wtedy podjac ostateczn decyzje.

fiziaa

0

  + Zaplusuj

25/07/2016 20:41 >> Kredytum opinie

Troche nie rozumiem tej strony . Czy to jest jakaś pożyczka ?

Edyta Walczak

0

  + Zaplusuj

29/07/2016 17:56 >> Leasing opinie

Super oferta

Agatax

0

  + Zaplusuj

29/07/2016 20:14 >> Leasing opinie

Oferta jak najbardziej korzystna, mogę szczerze polecić usługi. oferty leasingu przystępne, nawet lepsze niż w innych placówkach, mi osobiście bardzo odpowiadały. Obsługa rzetelna i miła, wszystko wyjaśniają, można zapytać o każdą sprawę czy zawiłości umowy. Polecam!

Agatax

0

  + Zaplusuj

29/07/2016 22:30 >> Kredytum opinie

Oferta jak najbardziej korzystna, mogę szczerze polecić usługi. oferty leasingu przystępne, nawet lepsze niż w innych placówkach, mi osobiście bardzo odpowiadały. Obsługa rzetelna i miła, wszystko wyjaśniają, można zapytać o każdą sprawę czy zawiłości umowy. Polecam!

Małgorzata Krawczak

0

  + Zaplusuj

31/07/2016 20:12 >> Kredytum opinie

Solidna firma,profesjonalna i miła obsługa,proste zasady,bez ukrytych kruczków i oplat,minimum formalności.Polecam.

Władek

0

  + Zaplusuj

09/08/2016 12:44 >> Kredytum opinie

Polecam, sprawnie i uczciwie, umowa jasna i przejrzysta, przemiła obsługa, dogodne warunki spłaty, jak leasing to tylko od nich.

Bella

0

  + Zaplusuj

12/08/2016 20:24 >> Kredytum opinie

Kurczę, znów strona o pożyczkach. Jest to kolejna strona, do której możesz się zgłosić jeśli chcesz szybko dostać nowy sprzęt. Sam wybierasz kwotę netto, wkład własny i czas.

Katarzyna

0

  + Zaplusuj

14/08/2016 11:58 >> Kredytum opinie

Fantastyczna sprawa nie ma nic lepszego polecam

michal

0

  + Zaplusuj

14/08/2016 11:59 >> Kredytum opinie

serdecznie polecam, naprawdę rzetelna firma, dobry kontakt, mila obsluga i sprawa załatwiona od zaraz

Anna Malinowska

0

  + Zaplusuj

14/08/2016 11:59 >> Kredytum opinie

Leasing uproszczony... Korzystając z twj oderty zaoszczędzisz mnóstwo czasu o nerwów. Nie będziesz musiał kompletowac dziesiątek zaświadczeń, dokumentów, wniosków i innych papierzysk. Zapomniesz i o problemaxh, jakie spotykają na swojej drodze osoby ubiegające się o leasing.

Daria Przybyła

0

  + Zaplusuj

15/08/2016 20:51 >> Kredytum opinie

Firma, którą poleciłabym każdemu. Jakość świadczonych usług stoi na bardzo wysokim poziomie. Powiedziałabym nawet, iż obecnie to najlepsza firma, która świadczy ten typ usług. W szczególności godne jest zwrócenie uwagi na szybkość otrzymywania oferty

Carolina

0

  + Zaplusuj

17/08/2016 14:33 >> Kredytum opinie

Jest opcja składania wniosku przez Internet. To znacznie ułatwia sprawę, zwłaszcza, że kredytobiorcy nie mają czasu na formalności i idą na łatwiznę.

Edyta

0

  + Zaplusuj

17/08/2016 22:18 >> Kredytum opinie

Ja na siebie wzięłam pożyczkę, mąż skorzystał z leasingu samochodu ciężarowego do firmy. Oboje załatwiliśmy sprawy bardzo szybko, przy miłej obsłudze. Raty zostały wcześniej przedstawione, więc nie będziemy zaskoczeni :)

Bells

0

  + Zaplusuj

18/08/2016 02:00 >> Kredytum opinie

Potrzebujesz samochodu dla Twojej firmy? Weź go w leasing! Sam ustalasz ile posiadasz wkładu własnego, kiedy spłacisz i różne inne kwestie.

Paweł Jabkowski

0

  + Zaplusuj

18/08/2016 02:00 >> Kredytum opinie

Świetna obsługa, zero problemów z transakcjami, polecam serdecznie, najlepszy portal

Edyta

0

  + Zaplusuj

18/08/2016 02:00 >> Kredytum opinie

Ja na siebie wzięłam pożyczkę, mąż skorzystał z leasingu samochodu ciężarowego do firmy. Oboje załatwiliśmy sprawy bardzo szybko, przy miłej obsłudze. Raty zostały wcześniej przedstawione, więc nie będziemy zaskoczeni :)

Lena123B

0

  + Zaplusuj

20/08/2016 14:14 >> Kredytum opinie

Wystarczy wniosek i gotowe. Jakie to proste.

Avril

0

  + Zaplusuj

22/08/2016 20:19 >> Kredytum opinie

Najlepszy leasing na potrzebny Tobie sprzęt. Ustalasz wszystko tak, jak chcesz. A potem spłacasz tak, jak chcesz.

Goncyś

0

  + Zaplusuj

24/08/2016 22:50 >> Kredytum opinie

Coż można powiedzieć, super opcja. Jestem bardzo zadowolony ze skorzystania z oferty strony leasing uproszczony.

Avril

0

  + Zaplusuj

25/08/2016 21:24 >> Kredytum opinie

Najważniejsze, że bez BIK

Miro

0

  + Zaplusuj

29/08/2016 09:57 >> Kredytum opinie

Potrzebujesz nowe auto, komputer lub inny sprzęt do domu, możesz się stać jego właścicielem korzystając z leasingu uproszczonego już dziś. Umowy są dostosowane do potrzeb klienta i z uproszczanymi procedurami dla osób jak i przedsiębiorstw. Każdy tu znajdzie coś dogodnego pod swoje potrzeby. Współpracują nawet z wieloma bankami.

Anna

0

  + Zaplusuj

29/08/2016 14:41 >> Kredytum opinie

Korzystałam zarówno z kredytu jak i z leasingu, dokładniej leasing brał mąż na firmę i nie mieliśmy nigdy problemów z tą firmą, dlatego polecam. raty można dopasować do własnych potrzeb, a duży plus to ograniczona ilość formalności, wszystko można załatwić szybko.

Lena

0

  + Zaplusuj

29/08/2016 16:56 >> Kredytum opinie

Matko..wypełniasz wniosek przez Internet..

Carolina

0

  + Zaplusuj

02/09/2016 20:24 >> Kredytum opinie

Brakuje Ci pieniędzy na podstawowe rzeczy? Tylko u nich możesz zrobić to bez zbędnego grzebania w BIK.

Bells

0

  + Zaplusuj

02/09/2016 20:25 >> Kredytum opinie

Weźmiesz kredyt... masz problem z jego spłatą... zajmą ci dom

Anna

0

  + Zaplusuj

02/09/2016 20:26 >> Kredytum opinie

Korzystałam zarówno z kredytu jak i z leasingu, dokładniej leasing brał mąż na firmę i nie mieliśmy nigdy problemów z tą firmą, dlatego polecam. raty można dopasować do własnych potrzeb, a duży plus to ograniczona ilość formalności, wszystko można załatwić szybko.

Selenka

0

  + Zaplusuj

02/09/2016 20:33 >> Kredytum opinie

Leasing uproszczony? Czy ja wiem?

Katarzyna

0

  + Zaplusuj

03/09/2016 21:08 >> Kredytum opinie

Brałam lesing na auto małe raty jestem bardzo zadowolona i miła Obsluga konta

Cypinski

0

  + Zaplusuj

05/09/2016 22:56 >> Kredytum opinie

Fachowa doradztwo kredytowe i co najważniejsze szeroka gama usług. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie

Ola

0

  + Zaplusuj

09/09/2016 10:50 >> Kredytum opinie

Gorąco polecam! Ja osobiście jak i moi znajomi i rodzina chwalimy sobie och usługi. Naprawdę warto skorzystać ;) ;)

Yulia

0

  + Zaplusuj

10/09/2016 13:08 >> Kredytum opinie

Całą procedurę możesz łatwo załatwić przez Internet.

Selenka

0

  + Zaplusuj

11/09/2016 17:40 >> Kredytum opinie

To takie proste.

wioleta

0

  + Zaplusuj

13/09/2016 16:41 >> Kredytum opinie

Właśne założyłam nową firmę i szukałam leasingu samochodu. Szukałam na różnych stronach aż trafiłam na tą :) Polecam serdecznie

Anita Pazgan

0

  + Zaplusuj

13/09/2016 21:08 >> Leasing opinie

Temat leasingu jest bardzo na czasie. Interesują się nim, szczególnie osoby prowadzący firmę. Zacznijmy jednak od początku. Co to właściwie jest leasing? Leasing jest to jeden z umownych stosunków cywilnoprawnych. W ramach leasingu jedna strona zawierająca umowę (tzw. leasingodawca lub finansujący), przekazuje drugiej stronie (leasingobiorcy, korzystającemu), prawo do korzystania z jakiejś określonej w umowie rzeczy na określony czas. W zamian za to ustalone są opłaty opłacane w systemie ratalnym. A na czym polega leasing uproszczony?? Pozwala on uzyskać finansowanie przez przedsiębiorcę bez badania zdolności kredytowej oraz jest stosowany tylko i wyłącznie do finansowania popularnych środków trwałych, które pochodzą od znanych producentów i dostawców. Leasing uproszczony finansuje głównie samochody dostawcze i osobowe. Chociaż zdarza się, że są to również samochody ciężarowe. Leasing uproszczony dostępny jest również dla niektórych grup zawodowych jak na przykład prawników – finansowanie wyposażenia kancelarii i biura, lub lekarzy i stomatologów – finansowanie sprzętu medycznego. Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej na temat definicji leasingu uproszczonego proponuje odwiedzić stronę www.leasinguproszczony.eu. Istotną różnicą pomiędzy leasingiem a leasingiem uproszczonym, jest ograniczenie potrzebnych dokumentów do absolutnego minimum. Potrzebny jest NIP (Numer Identyfikacji Podatkowej), REGON, wpis do ewidencji (w przypadku spółki wpisy z aneksami), ksero dowodu osobistego wnioskodawcy i również może być potrzebne ksero dowodu osobistego poręczyciela, na przykład współmałżonków. Przedstawię teraz plusy i minusy leasingu uproszczonego. Zacznę od pozytywnych stron. Leasing uproszczony jest dostępny nie tylko dla dużych i doświadczonych firm, ale także do tych mniejszych i zaistniałych na rynku. Korzystając z usług leasingu uproszczonego ponosi się również dodatkowe korzyści takie jak: mniejsza kwota podatkowa niż zakup przedmiotu, wymagania są mniejsze w porównaniu z kredytem, usługa jest wykonywana od ręki – szybkie podejmowanie decyzji. Oferta leasingowa jest bardzo szeroka z uwagi na współprace z wieloma bankami. Wadami jest na pewno to, że nie jesteśmy właścicielami posiadanych przez nas przedmiotów oraz to, że w przypadku nie płacenia rat, przedmioty są nam odbierane. Czy warto wziąć w leasing uproszczony samochód??? Przeanalizujmy ten temat dogłębniej i zastanówmy się jakie są zalety i wady takiej decyzji dla naszej firmy. Tradycyjnie zacznijmy od zalet: • uproszczone są procedury zawierania umów w porównaniu z zawieraniem umowy kredytowej na samochód. • jeżeli chodzi o wysokość podatku to również leasing uproszczony jest bardziej opłacalny • na niektóre modele samochodów możemy dostać spore zniżki • nasze płatności są związane jedynie z użytkowaniem samochodu • ubezpieczenie samochodu opłaca leasingodawca • czas, który upływa od zawarcia umowy do dostarczenia nam samochodu zarejestrowanego jest bardzo krótki • istnieje możliwość negocjacji w kwestii pokrywania kosztów napraw oraz przeglądów przez leasingodawcę • wkład własny musi wynosić w granicach zera lub dziesięciu procent wartości samochodu leasingowego A jakie są argumenty zniechęcające nas do zawierania umów leasingowych? Przedstawmy je: • samochód nie jest naszą własnością • w zdecydowanej większości towarzystw ubezpieczeniowych tracimy zniżki ubezpieczeniowe, ponieważ nie my ale leasingodawca zawiera umowę ubezpieczeniową • jeżeli nie będziesz płacił comiesięcznej opłaty ratalnej to zabiorą Ci auto i nie zwrócą wcześniej wpłaconych pieniędzy • w samochodzie leasingowym nie można dokonywać żadnych trwałych zmian i modyfikacji np. zamontować instalację gazową. Reasumując, po dokładnej analizie zysków i strat uważam, że zdecydowanie leasing uproszczony jest dobrym i korzystnym rozwiązaniem dla naszej firmy. Dzięki leasingowi uproszczonemu możemy zapewnić naszej firmie rozwój. Bez trudu, w procedurze uproszczonej, czyli bez badania zdolności kredytowej można otrzymać leasing samochodu osobowego czy dostawczego. Leasing uproszczony może dotyczyć również autokarów, ciężarówek lub maszyn rolniczych. A jak wiadomo, czas w niektórych firmach jest bardzo ważny szczególnie w branży motoryzacyjnej. I nie zapominajmy o tym, że wkład własny jest bardzo niski, co jest ważne dla firm, które dopiero zaczynają swoją przygodę na rynku. Oferta leasingowa jest najczęściej rozważana i wybierana przez małe i średnie firmy ze względu na niewielkie koszty, łatwiejsze i niższe opodatkowanie. W razie jakichkolwiek wątpliwości oraz dodatkowych pytań ponownie odsyłam wszystkich zainteresowanych na stronę www.leasinguproszczony.eu.

Maria

0

  + Zaplusuj

13/09/2016 23:52 >> Kredytum opinie

Jestem bardzo zadowoloną klientką kredytum. Minimum formalności i brak sprawdzania w bazach spowodowało, że pieniądze otrzymałam bardzo szybko. Raty mojego leasingu zostały rozłożone w sposób bardzo korzystny. Nie mogłam chyba trafić lepiej. Bez wątpienia mogę polecić tę firmę. Obsługa jest bardzo miła i rzetelna. Umowa również jest dopasowana do potrzeb klienta. Polecam każdemu kto potrzebuje szybkiego zastrzyku gotówki na wyposażenie gabinetu.

Adam D.

0

  + Zaplusuj

14/09/2016 12:22 >> Kredytum opinie

Prosta sprawa , nie masz od razu wystarczających środków pieniężnych, a potrzebujesz wymarzony sprzęt. To masz możliwość wsiąść w leasingu. A później z biegiem czasu stopniowo i spłacisz swoje upragnione auto, telewizor, komputer, laptopa. Moi od lat wielu, dobrzy znajomi, którzy korzystają z tych usług, bardzo sobie zachwalają i w końcu ja sam dałem się namówić i nie żałuję. Polecam z pełną satysfakcją i czystym sumieniem, ten sposób zakupu. Pozdrawiam

Ania

0

  + Zaplusuj

17/09/2016 12:05 >> Kredytum opinie

Potrzebowałam nowego samochodu dostawczego dla swojej firmy, dzięki Kredytum sprawę rozwiązałam szybko, bez żadnych problemów, a przede wszystkim tanio, Polecam!

Bella

0

  + Zaplusuj

23/09/2016 22:42 >> Kredytum opinie

Wypełniasz prosty wniosek i gotowe!

Morka

0

  + Zaplusuj

25/09/2016 20:02 >> Kredytum opinie

Bardzo fajna oferta leasingowa, z której skorzystałam ponieważ leasingu uproszczonego na takich zasadach jeszcze nigdzie nie dostałam - ze swojej strony polecam usługi tej firmy, szczególnie że obsługa jest rzetelna i stoi na wysokim poziomie. Kredyt też na dobrych warunkach.

Morka

0

  + Zaplusuj

25/09/2016 20:29 >> Kredytum opinie

Bardzo fajna oferta leasingowa, z której skorzystałam ponieważ leasingu uproszczonego na takich zasadach jeszcze nigdzie nie dostałam - ze swojej strony polecam usługi tej firmy, szczególnie że obsługa jest rzetelna i stoi na wysokim poziomie. Kredyt też na dobrych warunkach.

Lena

0

  + Zaplusuj

27/09/2016 19:24 >> Kredytum opinie

Idealna opcja na start ;) Nie potrzeba dużej ilości zachodu żeby załatwić wszystkie formalności. Załatwisz co zechcesz z uśmiechem na ustach i od razu możesz ruszać w drogę ku zarobkom ;D Szczególnie dobrą opcją jest leasing sprzętu rolniczego na sezon. Przecież nie potrzeba kupować własnego ciągnika jeśli jest on potrzebny tylko w czasie zbiorów albo raz na jakiś czas tylko po to by zrobić opryski. To samo tyczy się wózków widłowych, które są potrzebne jedynie w czasie zbiorów. Gorąco polecam ;)

Iza832

0

  + Zaplusuj

28/09/2016 18:37 >> Kredytum opinie

Planowałam właśnie zakup nowego samochodu, ale wszędzie były wymagane duże wkłady własne. Poszukałam na stronie firm leasingowych jakie są możliwości gdy nie mam za dużych własnych nakładów. Znalazłam ofertę która nie wymaga dużego wkładu a do tego indywidualnie dostosowuje się do indywidualnych potrzeb każdego Klienta. Nie musisz mieć działalności, możesz jako osoba prywatna wziąć u nich leasing. Udzielają szczegółowych informacji na temat warunków umowy, w sposób bardzo zrozumiały. Ja zwiałam nowe auto dzięki nim i dlatego wszystkim polecam, bo nie było łatwo przez brak funduszy.

maniak

0

  + Zaplusuj

04/10/2016 23:47 >> Kredytum opinie

Nie wiedziałem, że pójdzie tak łatwo. szybko sprawnie i bez problemowo.

asia486

0

  + Zaplusuj

08/10/2016 18:58 >> Kredytum opinie

bardzo fajna strona

dmb

0

  + Zaplusuj

11/10/2016 03:08 >> Kredytum opinie

Formalności, dokumenty, telefony, kilometry, zdeptane zelówki - wszystko to możemy mieć na własne życzenie i do tego moc nerwów. Czy wart marnować czas, czy warto tracić zdrowie jeśli możemy nasze sprawy powierzyć profesjonalnej ekipie. Nie ma sensu tracić czasu skoro wszystko możemy złożyć na ręce profesjonalistów z zespołu Kredytum.pl. Firma ta to naprawdę sprawni profesjonaliści obeznani z całą zawiłą drogą związaną z problematyką leasingu i niezbędnych formalności. Każda sprawa powierzona Kredytum.pl - to sprawa załatwiona szybko,profesjonalnie, bez tajemnic i niezrozumiałych formułek czy ukrytych kruczków. Jasno, pewnie i rzetelnie. W tym czasie my idziemy na dobry obiad albo mamy więcej czasu na pracę. Z taka firma jak Kredytum .pl warto współpracować.

garyska

0

  + Zaplusuj

11/10/2016 03:09 >> Kredytum opinie

wszystko w porzadku, nie ma walkow itp

Beata s

0

  + Zaplusuj

14/10/2016 21:23 >> Kredytum opinie

Strona czytelna wszystko szczegółowo wyjaśnione i prosty wniosek który się szybko wypełnia. Wyszczególnione dokumenty do przedstawienia. Dla mnie idealne miejsce na szybki leasing na nowy sprzęt czy nowy samochód. Polecam

Avril

0

  + Zaplusuj

18/10/2016 01:51 >> Kredytum opinie

Chcesz mieć coś nowego? Bez problemu.

Kasia

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 01:56 >> Kredytum opinie

Najlepsze oferty oraz atrakcyjne propozycje kredytowe.Leasing uproszczony bez formalności.Do 72 miesięcy kwota do 200000 tysięcy.

Aleksandra

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 01:56 >> Kredytum opinie

http:/www.leasinguproszczony.eu/ Gorąco polecam tą firmę . Bez zbędnych formalności,leasing w prosty i bezpieczny sposób.

Monika Ż

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 01:57 >> Kredytum opinie

Polecam firmę leasingową www.leasinguproszczony.eu współpracującą z kredytum.pl . Pieniądze na czas(mają dzienne wypłaty prowizji na drugi dzień po wysłaniu dokumentów jest przelew na koncie)dużo fajnych produktów i fajny % prowizyjny. Panie również w centrali zawsze służą pomocą jak i również dyrektor. Bardzo polecam ; )

Elena

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 01:57 >> Kredytum opinie

No nie wiem, ale spróbować można...

asia486

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 02:06 >> Kredytum opinie

Strona bardzo fajna i przyjazna nawet dla prostych urzytkowników łatwa obsługa. Doskonała współpraca i kontakt z administratorami strony odpowiedzą cierpliwie na każde nurtujące nas pytanie oraz podpowiedzą najkorzystniejsze rozwiązanie. Bardzo mili i pomocni współpracownicy. Bardzo fajne i przejrzyste menu, ze strony można bardzo wiele wyczytać oraz bardzo wiele informacji się dowiedzieć. Bardzo polecam tą stronę. Sama bardzo chętnie z niej korzystam i polecam każdemu, ze znajomych bo naprawdę warto, mila obsługa strona bardzo przyjazna z cennymi informacjami oby tak dalej.

Sandra

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 02:06 >> Kredytum opinie

Kredytum to firma specjalizująca się w wyplacaniu ludziom kredytów pozyczek na dowolna kwote i cel.Realizacja kredytu przez bank następuje szybko to zaledwie 15 minut czekania od zatwierdzenia transakcji.Pracuje tam solidna zgrana ekipa która pomoże i doradzi w każdej sytuacji :-)

Małgorzata P

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 02:07 >> Kredytum opinie

Firma jest godna polecenia. Daje duże możliwości finansowe. Potrzebowałam pieniędzy na już na zakup auta, ale nie było mnie stać na to, by zakupić je samodzielnie. Dlatego szukałam firmy, która umożliwi mi wzięcie w leasing samochodu. Sprawdziłam ofertę Kredytum i się zdecydowałam. To była chyba najlepsza decyzja w moim życiu. Zdecydowanie polecam!

nika

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 02:08 >> Kredytum opinie

Serdecznie Polecam wszystkim skorzystanie z tej firmy, szybkoi solidnie załatwione. bardzo uprzejma, doświadczona i kompetentna kadra pracowików, oby wiecej takich firm na rynku!!! POLECAM!!!

Bubel

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 02:08 >> Kredytum opinie

Czy ja już o tym nie pisałam?

Rina

0

  + Zaplusuj

20/10/2016 02:08 >> Kredytum opinie

Jak fajnie. Mogę złożyć wniosek o cokolwiek zechcę. Minimum formalności

Paulina

0

  + Zaplusuj

21/10/2016 17:49 >> Kredytum opinie

Długo szukałam firmy, która spełni moje oczekiwania. Przyznam się szczerze- wygórowane, ale w końcu udało mi się to z Kredytium.pl. Obsługa rewelacyjna, bardzo miła, a przede wszystkim profesjonalna. Firma niezwykle pomogła mi na początkach swojego własnego biznesu, gdzie nie było na nic czasu. Na szczęście dzięki Leasingowi Uproszczonemu udało mi się wszystko załatwić. Zdecydowanie polecam! Szybko, łatwo i przyjemnie, a przede wszystkim profesjonalnie!

Paulina Górska

0

  + Zaplusuj

24/10/2016 09:29 >> Kredytum opinie

Polecam współprace z ta firmą. Wszystko szybko i sprawnie :)

Paulina

0

  + Zaplusuj

24/10/2016 09:31 >> Kredytum opinie

Długo szukałam firmy, która spełni moje oczekiwania. Przyznam się szczerze- wygórowane, ale w końcu udało mi się to z Kredytium.pl. Obsługa rewelacyjna, bardzo miła, a przede wszystkim profesjonalna. Firma niezwykle pomogła mi na początkach swojego własnego biznesu, gdzie nie było na nic czasu. Na szczęście dzięki Leasingowi Uproszczonemu udało mi się wszystko załatwić. Zdecydowanie polecam! Szybko, łatwo i przyjemnie, a przede wszystkim profesjonalnie!

Agata

0

  + Zaplusuj

24/10/2016 22:49 >> Kredytum opinie

Któż z nas nie zmagał się z ogromem formalności i dokumentów starając się o leasing. Chyba każdy kiedyś przeszedł przez to piekło szukania setek dokumentów. Dlatego chcemy zaproponować Ci ofertę wygodną dla Ciebie, a jest nią właśnie leasing uproszczony

Paula

0

  + Zaplusuj

01/11/2016 01:59 >> Kredytum opinie

Nie jestem zwolennikiem do brania kredytów , ale jak jest już taka konieczność to wezmę . Lecz nie jest mi to na rękę . Lecz korzystając z ich oferty idzie mieć dodatkowe korzyści . Wejdźcie i przeanalizujcie ! Pozdrawiam .

Demon

0

  + Zaplusuj

04/11/2016 16:44 >> Kredytum opinie

Mamdobre zdanie o placówkach Kredytum.

De Facto

0

  + Zaplusuj

07/11/2016 16:43 >> Kredytum opinie

Jak ma sie wlasna firmę, to wtedy leasing na samochod jest ok. Calkiem dobra oferta, ale kazdy musi przeanalizowac to pod wzgledem wlasnych potrzeb. Trzeba po prostu rozwazyc za i przeciw i wtedy podjac ostateczn decyzje. Ja jestem zadowolony z ich uslug

De Facto

0

  + Zaplusuj

07/11/2016 16:45 >> Kredytum opinie

Coś takiego powinno być finansowane z podatków, bardzo dobrze roziwazna ta platforma, szkoda że te inne systemy państwowe nie są tak dobrze zrobione. no cóż rządzą polską same oszołomy wiec zawze bedzie źle.

bell

0

  + Zaplusuj

07/11/2016 16:49 >> Kredytum opinie

Leasing ciągnie za sobą mnóstwo wyrzeczeń i papierkowej roboty, a co za tym idzie niestety, ale marnowania również swojego czasu na załatwianie go. W kredytum jest super oferta dzięki, której na szczęście dokumentacja jest ograniczona, a każdy z pracowników jest w stanie nam pomóc w załatwianiu tego, więc my oszczędzamy czas i dużo stresu, a sprawa zostanie załatwiona tak jak sobie tego życzymy. Czy można wyobrazić sobie lepszą ofertę?

Bubel

0

  + Zaplusuj

13/11/2016 01:04 >> Kredytum opinie

Ta placówka jest moja

Justyna

0

  + Zaplusuj

13/11/2016 01:06 >> Kredytum opinie

Jestem bardzo zadowolona. Jakość obsługi na wysokim poziomie, wiedza konsultanta, jak również chęć udzielenia pomocy i wyjaśnienia zawiłości zwiazanych z leasingiem, jak również dostosowanie indywidualnych potrzeb- miałam specyficzna sytuację finansową . Bardzo polecam.

Paweł21

0

  + Zaplusuj

13/11/2016 01:20 >> Kredytum opinie

Jeżeli potrzebujesz coś na już, ale nie posiadasz akurat wystarczająco środków by to kupić, to ten leasing jest najlepszą opcją. Wszystko szybko i wygodnie.

Małgorzata P

0

  + Zaplusuj

26/11/2016 23:39 >> Kredytum opinie

Bardzo fajna firma. Daje świetne warunki spłaty zapożyczenia. Do tego oferta jest świetna dla klientów indywidualnych i również dla biznesowych. Świetny kontakt z obsługą w trakcie zawierania, jak i podczas trwania umowy. Serdecznie polecam wszystkim.

Monika

0

  + Zaplusuj

27/11/2016 00:42 >> Kredytum opinie

Serdecznie polecam ta placowke!Bardzo mila obsluga.Doradza we wszystkim i co najwazniejsze dobiora wszystko tak aby dla klijeta bylo najlepiej.Polecam. Jestem bardzo zadowolona z obslugi i z pewnoscia tu jeszcze wroce.

Baska

0

  + Zaplusuj

19/12/2016 16:46 >> Kredytum opinie

Ja o Kredytum nie moge zlego slowa powiedziec , naprawde wspaniala obsluga i swietna oferta nie tylko leasingowa. Ludzie nie ma.co narzekac bo o lepsze oferty ciezko na polskim rynku

SUPER

0

  + Zaplusuj

23/12/2016 02:41 >> Kredytum opinie

Swietna sprawa,jestem zadowolony.Brakło pieniędzy na kompa i głośniki bez problemu dostałem.A POLECILMI TO KOLEGA

przemek

0

  + Zaplusuj

27/12/2016 01:23 >> Kredytum opinie

Fajnie

przemek

0

  + Zaplusuj

27/12/2016 01:24 >> Kredytum opinie

Za dużo prowizia w kredycie

aqedrogepenon

0

  + Zaplusuj

05/01/2017 22:05 >> Leasing opinie

http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/

axutiwoyox

0

  + Zaplusuj

10/01/2017 13:01 >> Leasing opinie

http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/

nanoregejuzi

0

  + Zaplusuj

11/01/2017 05:34 >> Leasing opinie

http://dutasterideavodartonline.org/ - dutasterideavodartonline.org.ankor online-purchaselevitra.net.ankor http://20mg-cheapest-pricelevitra.net/

Tworzysz komentarz

captcha
Banner UE Innowacyjna Gospodarka